tävlar om ett mobilskal

 
Är med och tävlar om det här sjukt snygga mobilskalet! Håller alla fingrar och tår och hoppas att jag vinner skalet hos Jenna.

höst

 
 
 
Nu är det höööst! Var ner på stan på rasten i onsdags och köpte en mysig och fluffig sjal eftersom att det är så himlans kalt uteeee! Men hösten är mysig ändå, massa färger, stickade sjalar och tröjor, och BUSSKOOORT!!
 
Gårdagen spenderades med världens bästa Olivia och Ludvig med massa snack, bus och mys! Om typ en timme tar jag bussen till Olivia och är med henne igen och snackar lite, sen direkt upp till träning och busa med Jenny! Är super pepp idaaaag :D

Ben&Jerry's

 
 
Måste vara det godaste som finns!!

sovmorgon

 
Snart så sticker jag till skolan! Såå skönt med sovmorgon måste jag säga!
Efter skolan blir det att träna småungarna och sen direkt till egen träning och busa massor med tokisen Jenny
 
 

sådär, ny header

 
Studiedag idag, så skönt! Elin kom hit och så fotade vi lite, fixade mat och sen har vi bara myst framför tv:n.
Så nu har jag en ny header!! Vad tycks? :D

mys med bästis

 
Efter skolan igår så mötte jag upp Olivia efter skolan, börjar bli en vana nu,
vi träffas typ alltid på fredagar,
sen har Ludvig varit med en gång men han kunde inte den här gången,
köper godis på hemmakväll,
åkter hem och busar och myser i massor. Haha så slutar alltid våra fredagkvällar tillsammans, myyys!
Mamma och pappa var borta igårkväll så vi jag och Olivia fixade mat själva och sen bara myste.
Idag så åt vi pannkakor och sen satt vi på oss regnjackor och gick runt och snackade, behövdes!

photoshop nybörjare

 
 
Hej allihopa! Har suttit här och lekt med Photoshop i flera timmar... Haha är verkligen en nybörjare men jag klarade ju det iallafall, nästan.. Hehee!
Åkte hem på rasten i tisdags med Minna och hämtade min kamera som jag hade glömt^^ Vi ska fota och redigera på elevensval. Eftersom att inte bilden har fått några datorer än så får vi redigera hemma så då satt jag mig och försökte lära mig lite!

motljus

 
 
 
 
Efter skolan åkte jag och Minna hem till mig och fotade lite, nu har hon gått hem och jag sitter här och leker lite med bilderna i Photoshop. Men sen när jag är klar går det ju såklart inte att ladda upp det, nu heller... Fattar inte vad det är som är fel, men jag blir så irriterad!! Ajaaa, ha en toppen måndag nu, och specielt du Frida ifall du läser det här, grattisgrattisgrattis! Snart så blir det att kolla på x-faktor. Och så är det sovmorgon imorgon, skönt!

bytt tillfällig header

 
Bytte header som ni kanske har sett.
Gillade inte den jag hade, och det här kommer nog bara vara en tillfällig header.
Ska fråga min käre vän Elin ifall hon har lust att fota åt mig nån dag snart och hjälpa mig redigera eftersom att hon är så prooo! Har försökt redigera lite smått med Photoshop Elements med lite som Elin har lärt mig, men det bara krånglar, går inte att ladda upp bilderna och massa... Aja, ska önska mig en annan dator i julklapp som funkar någolunda bättre, fick pappas gamla för att kunna ha Photoshop på eftersom att det tar så stor plats men den verkar ha gett upp känns det som!

stockholms helg med sötkusinerna

 
 
 
 
 
I fredags gick jag ner på stan med Tereza och Alex och köpde godis på lunchrasten, sen slutade jag lite tidigare för att hinna med tåget till Stockholm med lillasyster. Så hade vi en myshelg med bästakusinerna! Lekte i lekparkar, fotade, åt glass, busade, leke och massa annat! Nu ska jag hoppa in i duschen, skippade träningen idag eftersom jag har varit lite osmidig^^ Sen ska jag försöka ta reda på ifall jag har studiedag imorgon eller inte...

dålig bloggning, jag vet

 
 
Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har haft fult upp med skolan, träning, kompisar och min första gång med barngruppen, jag, Olivia och 2 mammor har en söt barngrupp med 4-6 åringar! I helgen åker jag till Stockholm med lillasyster för att vara barnvakt till mina sötakusiner när doms mamma ska bort. Så det blir mys med morbror också :D
 
 

med mina bebisar

 
Mötte upp Olivia och Ludvig efter skolan och så gick vi och köpte godis, sen hem till mig och busade massor.
Vi tog ut två täcken och körde brottning när vi var i dom, sååå kul men åå jobbigt ;)
Sen lång vi där under täckena och kollade på stjärnorna och såg två stjärnfall!
Sen åkte Ludvig hem till halv 12 och jag och Olivia gick och la oss.
Superduper mysig dag/kväll/natt med dom bästa! Loveuuu

massa vatten

 
 
 
 

ååååh vad jag saknar thailand!

 
 
 
 
 
 
 
Har mer en tusen bilder därifrån och när det är pissväder och sitter och kollar på dom bilderna vill man bara iväg dit, längtar dit hela tiden, men ändå... Saknar specielt mina fina vänner, Ellen, Kate och Teo! Vi måste verkligen träffas snart för jag längar ihjäl mig efter er!

.

 
 
Igår åkte i ut med båten en sväng och åkte iland på en liten klippa och åt och sånt, medans alla andra var på ggs...




RSS 2.0