Dec. 27, 2012

Är uppe i fjällen med familjen och en annan familj, och jag har åkt snowboard hela dan idag! Så nu kan jag åka, lift och alltihopa, känner mig riktigt cool!! ;)
Imorgon åker vi hem och då kommer Ellen och hennes familj som vi lärde känna i Thailand, och firar nyår med oss, och då åker vi väll antagligen lite mera snowboard också!


God Jul

 
 
 
 
JAG ÄR SÅÅ GLAD!! Nu på morgonen fick jag objektivet jag ville ha, canon 50mm 1.8!! 
Så var såklart ut och fota en snabbis. Nu inväntar vi släkten och Kalle Anka!

imorgon är det julafton!!

 
 
Åh vill att det ska vara julafton NUU!! Idag ska vi väll bara fixa det sista antar jag, eftersom att hela tjocka släkten ska vara här på jul, slå in dom sista paketen och leta efter tomtedräckten typ ;)


jordensundergång?

Går jorden under om 1timme och 29 minuter? Det tror iallfall Olivia som ligger brevid mig och gråter, "jag vill ju till Thailand" "jag kommer aldrig få öppna mina julklappar... och jag som ville fylla 14"

Haha, hon tror verkligen på det, ligger och diskuterar med mig hur hon kommer klämmas sönder av en sten, typ! "När händer det då? Åh jag måste smsa mamma" "om jorden går under, går den under i Thailand också då?"

Så vem vet, det här kanske blir mitt sista inlägg, eller inte ;)


tydligare bild på håret

Här får ni en lite tydligare bild på mitt hår, fast nu syns inte den rosa/mandarin slingan eftersom att den är bakom!


sena bilder ifrån gymnosgalan

 
 
 
 
 
 
HAHAAH jennyy kolla sista bilder, såå skuuum...
 
Haha lagomt suddiga bilder,  men whateveer! 

bushelg

JAG HAR INGET HÅR KVAR, typ... Fast det är så skönt! Efter skolan i fredags åkte jag och Olivia till hennes mammas salong och busade. Hon tunnade ut mitt hår och färgade det. Två dipdye slingor, en blå/lila och en rosa/mandrain, sååå nöjd!

På kvällen sen så kom Ludvig och vi kollade på barnhemmet och Pippi Långstrump! Sen gick vi med Ludvig hem typ mittinatten och det slutade med snömulning, massa tok och vi typ ninjade runt som bara vi kan, wihoo!


måndag...

 
Skola igen.. Och bara 14 dagar kvar till julafton, så här ska vi vara positiva! 
Imorgon händer det massa kul, hoppas jag! Men jag bloggar om det efter ifall det nu blir som vi har bestämt.. ^^
 

nu kör vi!

 
Pepp till tusen! Wihooooo

så himla glad

 
Åh, det var nyss så synd om mig, själv på en fredag liksom, as ont i magen och inge godis heller, för det hade jag redan ätit upp^^ Ifallafall, så sitter världensbästa på bussen påväg hem till mig nu, eftersom att hon är så himla snäll :D Sååå jag och olivia ska väll bara mysa i massor, sen imorgon är det gymnastikgala! Och jag tror jag har skrivit att vi har en liten barngrupp tillsammans.. Aja, vi har iallfall det och dom ska uppvisa det dom har lärt sig då, och dansa i tomte kläder. Sen så mitt nummer så ska ju jag och jenny vara ninjor och busa runt, såååå pepp alltså! :D Hoppas ni får det lika mys som jag!

taggar träning..

 
 
.. med svampbob och hans took. Det här blir en bra träning! Hoppas jag.
Humöret är på topp och jag och jenny hitar alltid på nått buuus! Idag är det sista träningen innan galan också, så allt måste ju sitta, haha jag och jennypenny ska vara ninjor och hoppa runt och toka! Sen efter galan ska jag iväg på mera tok, fast det är tokhemligt!! Wihoo, im so excited :D
 
Världens pepp inlägg ju! :D :D

lol so true x2

 
 

tisdag, te och brasa

 
 
 
Åhh jag tände nyss en brasa!! HELT SJÄLV, OCH DET BRINNER FORTFARANDE!! Måste säga att jag är lagomt stolt! Sitter här med datorn i knät framför brasan och dricker te och kollar på ghost whisperer, medans det är typ -20 grader kallt utanför. Imorgon ska vi till stan och lyssna på nånting med skolan, och det är typ alla klasser på höstadiet i hela falun som ska vara där. Kommer seriöst frysa ihjäl!! Ajaa, ha det toppen!
 

önskerubrik

Tänkte köra igång med "önskerubrik" här på bloggen.
Alltså att ni kommenterar massa awesome rubriker så bloggar jag om det sen, antingen skriver om det, eller fotar det!

SÅ KOMIGEN NU OCH SKRIV MASSA BRA RUBRIKER!
 

snow

 
Helgen har spenderats tillsammans med Olivia, sen en kortis idag med Elin och sen träning.
Nu är jag helt slut och ska strax krypa ner i min sköna säng och sova. Sovmorgon imorgon skadar ju inte heller!
Sen är jag superduper glad också, ååh massa saker kommer hända nästa år, förhoppningsvis, kommer det bli ett bra år 2013, ska försöka göra det till det iallafall! Godnatt tokisar! :D :D :D
 
 

svar på kommentar!

Fick en kommentar där en person frågade ifall jag kunde lägga ut en bild på mitt hår som jag skrev att jag skulle göra för super länge sen när jag hade slingat det i massa färger.. Jag hade helt hade glömt bort det, och färgen har gått ur, så....

1 december

 
 
Massa snö  ute nu och 23 dagar kvar till julafton! Och idag fick vi hem ett paket som vi har beställt med massa roliga julklappar i, wihoo.
Om typ fem minuter kommer Olivia hit och så åker vi till kupolen osv, köper godis och sånt :D
Sen sover jag hos olivia! 




RSS 2.0