mys

Instagram-biler från igår

Efter skolan i fredags drog jag och tindra till hemmakväll och köpte massa godis+ben&jerry's+film! Sen satt vi på oss mys kläder och bara myste i soffan, när filmen och x-faktor var slut så satt vi och kollade på nått som jag inte vet vad det vad, och märke att tindra hade somnat i mitt knä, så himla gullig! ^^ Sen bara låg vi och snackade om allt mellan himmel och jord tills vi somna. Älskar dig enormt bästiii, min lilla tokunge!


HAHAH

Kvällshumor....

lol so true

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-gamla bilder

 
 
 
 
 
Sitter och kollar igenom gamla bilder, sååå många minnen verkligen!
Alla bilderna här ovanför har Elin tagit, hon är såå grym!

-helgen

 
 
Spenderades med Olivia, och en kortis med Ludvig. Började med att köpa massa mys, sen lagade jag och Olivia tacos till oss och hennes familj. Efter så myste vi framför x-faktor, snackade och sånt! Sen hade vi tänkt börja gå och lägga oss i sängen, så vi duschade osv och gjorde oss klara! Men då smsade Ludvig och kunde träffas så vi drog på oss våra onepiece och gick och mötte han, sen kollade vi på tv och film, snackade och myste! Idag har jag och Olivia knappt gjort nånting, vi gick upp och åt frukost och la oss igen, sen åt vi lunch och gick och la oss. Tillsist gick vi iallafall ut en sväng och snackade lite!

i brist på liv..

 
 
Åhhh det sugar att ha tråkigt på en fredag.. Men får nöja mig med mig själv som sällskap, och min mobil såklart. Med sms och skype med trevligt folk!

bara för att jag har världens sötaste bästis

 
Loveu

Måndag avklarad

Gillar verkligen inte måndagar, eftersom att då är det skola igen, och jag gillar inte skolan.. Men nånting bra var det med dagen iallafall, när jag hade slutat mötte jag upp världens bästa kusin på stan och så gick vi till wayne's, åt kladdkaka och pratade och sånt! Tack för att du finns bästa du!


massa hollister

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådär, äntligen hemma! Så drygt att gå upp så tidigt, man hinner knappt somna, sen sitta på ett flyg i massa timmar... 
 
När jag kom hem fixade jag bilderna på sakerna, skypade med Olivia ett tag, kollade instagram,facebook, kik osv. Och nu ska jag gå och lägga mig, efter 3 timmars sömn inatt.. Kommer snart somna så jag ska inte skriva mer ;) 

sista dagen..

 
 
Åhhh, sista dagen idag.. Imorgon klockan typ 4 på morgonen måste vi gå upp för att sen sätta sig på flyget och flyga hem till kalla sverige.. Ingen vinterjacka har jag heller. Ajaa, ska njuta av värmen ett tag till iallafall, bloggar igen sen när jag har kommit hem och då får ni bilder på det jag har köpt!

blixt x2

 
 
Inte bara vackert väder här nere..
Ni ska bara veta hur svårt det är att fota blixten, satt i minst en halvtimme och försökte men bilderna blev ju bara svarta.. Så dethär är faktiskt den ändå lyckade bilden, efter 30 min med kramp i armarna.




RSS 2.0