hola amigos!

 
Var nere på stan hela eftermiddagen med min friendo Elin som kom hem från London inatt, tappert av henne att hon orkade pallra ner på stan. Vi fikade godaste kladdkakan och drack bästa isteét. Sen gick vi runt bara, jag köpte lite smink borstar och sådär.. Sen hade Elin köpt ett par Converse i London till mig, how sweet huh?
Ååh så glad, superfina verkligen!!

varmt!!

 
 
 
Åh de är massa plussgrader ute nu, känns det som iallafall!! Och solen skiner!! Kan de bli bättre eller? Ja, jag hade ju kunnat vart med en kompis och solat ute, hade varit awesome, men ja, både elin och olivia är utomlands.. och sen är mammi sjuk så ingen vill komma hit ändå, sen är jag ändå för trött för att fixa mig och åka nånstanns.. Ajaa, ska börja måla min vägg nu så jag kan bli klar med den tills jag fyller år!!! 

morning

 
Gomorgon allihopa! Idag, blir det att göra verkligen ingenting som alla andra dagar den här veckan så att jag är pigg imorgon!! Så då ska jag hitta på nått kul.

-ingen inspiration

 
 
 
 
 
bombar lite weheartitbilder
 
 
Ingenaning om vad jag ska blogga om.. Klickar runt på weheartit och sådär, men nej.. Och eftersom att de inte händer nått kul i mitt liv så kan jag inte skriva om de. Förutom att jag nästan är frisk då, hostar lite smått bara. Imorse så rotade mammi fram sin gamla systemis medans jag var i duschen, å de va en canon, objektivet passa och allt!! Sen så ska vi börja fixa på mitt rum nästa vecka, måla om min vägg, skriva ut lite foton och fixa lite med sängen jag ska få, så längtar verkligen!! Sen är det inte långt kvar tills jag fyller år, runt 20 dagar, och då gör vi klart de sista, im so excited!
 
Förövrigt håller jag på att somna just nu, så nattii!!
 

sjuuuk

Ligger hemma i soffan med 39,5 graders feber, ont i huve och typ kallsvettas.. Inte kul alls. Vill ju träna idag men kan inte resa mig upp såå... Blir troligtvis kvar i soffan resten av dagen!


helgen

Lite sent kanske, men aja. I fredags va de nå utedag typ, så tillbringade hela dagen i skogen och självklart hade jag bästa matsäcken, NUDLAAAR OCH VARM SAFT!! Det är det bästa!!
När vi slutade tog jag å Alex bussen hem till mig, med täckisar på och stank rök, myyys... Iallfall så duschade och fixade vi oss& så, sen tog vi bussen till Max å käka där! Hängde där hela kvällen sen.

Lördag va det tävling, även fast jag inte tävlade då.. Var "peppare" istället. Sen kom bästa luddisen och höll mig sällskap och kollade lite grann, så de va kul, för har saknat han!!

Söndag va det träning, ungefär 3 personer som tränade, så de var ganska chill ;) Men man körde mycket hårdare då så har träningsvärk överallt nu.. Tillochmed på rebenen..


sant!!!

Haha känner igen mig så väl på sakerna.. Speciellt att t.ex alltid när jag åker buss till träningen lyssnar jag på grym pepp musik super högt, de är det bästa, oavsett hur dålig dag jag haft så kommer jag alltid dit glad, och sen jag bytte grupp kommer jag nästan alltid hem glad också!!

Och den där med att man vaknar mitt inatten, så inser man att man bara kan sova vidare för man inte behöver gå upp än, skönaste känslan verkligen. Brukar alltid planera att på helgen så ska jag ställa klockan, för att sen kunna stänga av alarmet och sova vidare, men har aldrig gjort de... ÄN..


rum inspiration

                           
                         
 
Kollar runt lite på weheartit efter ideer på hur jag kan göra om mitt rum å lyssnar på braigaste låten!

pll kväll

 
 
                                           
 
Nytt avsnitt av pretty little liars nu! Sååå, det är vad jag ska göra ikväll ;)
 
 
 

Yoga

Ligger i Olivias säng å myser just nu, vi har nyss fått väldens bästa massage av hennes lillasyster som nu har åkt och lekt på Sportys. Kom hit runt tolv, och sen dess har vi, lyssnat på musik, skrattat, ätit makaroner och gjort en super cool yoga-ställning!

Om ett tag åker jag hem och äter middag och sen kommer grannarna till oss och kollar på melodifestivalen tillsammans.


sjukning

 
 
Vaknade i morse och hade ont i halsen och så, så stannade hemma istället. Behövde verkligen vila för har mått såhär i typ 2 dagar och egentligen inte orkat gå till skolan. Så ligger hemma i soffan och kollar på Real house wifes, hehe. Snart kommer pappi hem med nått gott å äta lova han.

lördag

 
 
Åh, vaknade med världens värk i rygg och nacke..Kan nog bero på hela dagen i backen igår, och styrkepasset i torsdags på träningen. Känner mig som en gammal gumma.. Men det stoppar mig inte ifrån massa kuul! Nu ska jag väll typ äta frukost, sen klä på mig. Lite senare kommer Ellen och hennes familj hit på middag så det blir great!

friluftsdag

Hela den här dagen har spenderats i backen, sjukt kul för det mesta! Nu kan jag typ inte gå för jag ha så ont i fötterna.. Ajaaa..

RSS 2.0