Fireshow


Lanta cookery school

I tisdags var hela klassen och lärde oss laga thaimat. Vi lagade paneng, papaya salad och pad thai! Det var hät

Middag med bästa
Idag efter skolan gick jag och Ellen hem till henne och vilade en stund, vi insåg nyss att det bara är 4 riktiga skoldagar kvar för oss!!! Sen gick vi ner till Saladan för att äta middag och här sitter vi nu! Sen ska vi köpa en pannkaka för dom är väldens godaste här i Thailand <3<3<3

Raily beach

Klättring

Klassens dag


I tisdags var klassen på stranden hela dagen eftersom att vi hade klassens dag. Vi badade, körde paddlebord 4 pers till stranden brevid och solade. Den dagen vi var där var det ström avbrott hela dagen på ön så vi kunde inte få glass som dom lovat oss... Annars var det en jätte rolig dag!

Krabi


Imorgon efter skolan åker vi till Krabi för att bo där en natt. På kvällen ska vi gå på nattmarknad sen ska vi upp tidigt för att åka ut på en ö och klättra! Så kommer vi hem runt 7 på lördagen till denhär ön igen. Söndagen kommer bara gå åt att sova, sola och bada. Bara två veckor kvar här på ön, exakt två veckor kvar i skolan idag. För idag om två veckor har vi nog precis kommit fram till Bangkok, ser sååå fram emot det! Dock inte helt hundra på hur det blir med Bangkok eller inte eftersom att det är väldigt oroligt där nu, men det visar sig! 

Bebis


Killen som äger dethär caféet jag praoar på har så himla gullig bebis!! Såhär gosigt knubbig och sötaste ögonen, ååå!! Och nu idag när jag har varit här sträckte hon sig emot mig tillochmed. Så har gått runt å myst med henne idag också, eftersom att det är jätte krångligt att göra kaffe med dendär maskinen blir jag barnvakt när folk kommer och beställer kaffe, vilket jag inte direkt klagar om haha. Sötbebisen heter typ Noria, men dom uttalar det jätte konstigt eftersom att dom är thaiar och säger typ NOOOriiiaa... Vill ta med henne heeeem!!

Baahara café


Fullt fokuserad på att inte ha omkull någonting, haha. Första kunden jag serverade höll mjölkkoppen på att ramla men jag räddade den i sista sekund, hade varit riktigt pinsamt..

Prao

Idag praoar jag på ett glasscafe som ligger precis brevid skolan! Så är med och hjälper till att fixa kaffe, servera och sånt här! Dock vet jag inte hur kaffemaskinen funkar riktigt och han som jobbar här bestämde sig för att ta en sväng till banken och lämnade mig här ensam... Haha men det ska nog gå fint!

Thaiboxning

Igår var jag, Ellen och våra mammor och tränade thaiboxning!! Aaaaskul verkligen så vi ska dit på söndag igen! Man skulle sparka på en kudde han höll i midjehöjd, men självklart sparkar jag över kudden rakt i thaiens ansikte och ramlar bakåt, smidigt... Kul var det iallafall!


Själva hemmaIdag ska mamma och pappa med sina kompisar på finmiddag där man inte får ta med sig barn, så jag blev hemma och ska hålla koll på Alexandra och hennes kompisar så dom sköter sig.. Det ska nog gå bra.. Så snart ska vi gå och köpa hem mat vi kan ta med hem!

SolnedgångRSS 2.0